Rozhodli jsme se posílit naše servery o SSD disky, na které budou přesunuty databáze. Očekáváme zlepšení odezvy a snížení zátěže diskového subsystému. Server AGY již upgradován byl, server ESHLEY bude následovat do 14ti dnů.

Zálohy Vašich webů/mailů garantujeme 7 dnů zpětně, aktuálně je to ale 14 dnů zpětně. Děkujeme, že na Vašich webech neukládáte zbytečná data a tím pomáháte k lepšímu využití zálohovacího prostoru.

Na našich serverech není povoleno hromadné zasílání mailových kampaní. Většina klientů využívá specializované řešení Mandrill.com. Bohužel aktuální cenové podmínky Mandrill.com nejsou akceptovatelné, proto doporučujeme přechod na sparkpost.com (nabízejí zdarma 100000mailů/měsíc). Toto je pouze naše doporučení, specializovaných služeb na mail kampaně existuje více a jejich volba je na Vás.

Naše servery umožňují různé verze PHP - 5.2.x / 5.3.x / 5.4.x / 5.6.x. Doporučujeme vždy používat nejnovější verzi PHP, jak z důvodu bezpečnosti, tak z důvodu výkonu. Jaká verze PHP je vhodná pro Váš web je na Vašem webmasterovi (autorovi webu), konzultujte tedy tuto volbu s ním. Pokud je tedy z Vaší strany požadavek na jinou verzi PHP, případně máte-li k tomuto tématu dotaz, neváhejte napsat na podpora@hostime.cz.